lorem ipsum dolor sit amet Start Föreningen Styrelsen Medlemskap Kalender Klubbmästerskap Fotokunskap Galleri Länkar e-post: info@fjalkingefotoklubb.se
© Fjälkinge Fotoklubb
Fotoklubben för ALLA med kamera och fotointresse -oavsett kunskapsnivå!
Fotokunskap på nätet Länkar till sidor på internet där man hittar lärdomar inom foto. Moderskeppet, välkänt utbildningsföretag inom foto och bildbehandling Moderskeppet Guld, alla Moderskeppets kurser för 99:-/månad Carlbom Foto Kameraväskan Fotosidans artiklar, urval: Fotosidans Fotoskola: Del 1 – Bländaren Fotosidans Fotoskola: Del 2 – Slutaren Fotosidans Fotoskola: Del 3 – ISO-talet Fotosidans Fotoskola: Del 4 – Öva upp ditt seende Fotosidans Fotoskola: Del 5 – Mät ljuset rätt Kamerasimulator “Med den här kamerasimulatorn kan du själv testa hur olika bländartal och slutartider påverkar ett fotografis ljus, skärpedjup och rörelseoskärpa.”
FJÄLKINGE FOTOKLUBB KRISTIANSTAD
Fotokunskap